Propria invitatie pentru nunta sau pentru botez, personalizata

Invitatii speciale pentru momente unice

Invitatii nunta personalizate

Unicitatea unei invitatii

Propunerea noastră

Nimic nu este mai frumos decât celebrarea iubirii voastre prin căsătorie. Invitațiile de nuntă sunt cele mai importante elemente ce țin de nuntă. Cu ajutorul lor, persoanele găsesc informații esențiale despre eveniment. Ce ați prefera? Una clasică, una de tip cutie, hand-made, personalizată pentru voi? În ziua de astăzi acestea se fac on-line. Suntem astfel mai atenți cu mediul și natura. Deci, nu mai suntem nevoiți să defrișăm suprafețe mari de păduri pentru realizarea pe hârtie invitațiilor. Suntem eco-friendly, îți propunem o altfel invitație, care iți va rămâne in mediul on-line toată viața. Toată lumea, rude, prieteni și colegi, vor fi la curent cu cele mai importante evenimente din viața ta. Te scutim de timpul pe care îl pierzi în trafic, astfel toți invitații sunt la un click distanță. Dacă ți-am trezit curiozitatea, click aici!

Nunta este primul eveniment important din viața de cuplu

Este acel moment în îngrijire viitorii miri dau frau liber imaginatiei, proiectandu-si senariul nuntii de viz. Atunci cand se organizeaza nunta trebuie sa aveti in vedere aspecte: locatia, muzica, fotograful, accesorii pentru nunta etc. La capitolul accesorii pentru nunta intra si invitatile de nunta. Invitatia de nunta este cea prin prin care se pot îngriji anunțuri marile eveniment. Dar invitația de nunta nu este doar un simplu mesager, reflectă personalitatea și se întâmplă într-un eveniment propriu-zis. De aceea, alegerea invitatiei de nunta nu eo treaba de utilizare. Desi există o gamă variabilă de modele pe piață, trebuie să avem în vedere aspectul.

Locatia si tematica evenimentelor influenteaza modelul invitatiei

Ce fel de nunta preferati? O nunta clasica, eleganta intr-un restaurant sau o sală de bal? O nunta in aer liber, nonconformista? Sau o nunta rustica? Proiectarea și accesoriile invitaților de nunți vor putea indica indicații despre evenimentele naturale: eleganta, rustica, nonconformista.

La GRAND MEDIA gasiti o gama variata de invitatii realizate manual

Acest lucru este lucrat manual în cazul în care se pot personaliza în funcții de tematice evenimente și cromatica aleasa. În ultimele momente se orientează către invitații făcute manual, personalizați în funcții de preferințe lor. Pentru nuntile elegante invitații elegante pentru materiale de calitate, accesorii deosebite: perle, strass-uri, pene, dantela. Cromatica imbraca tonuri de alb, ivoire, crem, auriu, argintiu, lila, dar si culori tari: rosu, albastru, mov. Mirii moderni aleg invatii in combinatii inedite: negru si auriu, maro si auriu, alb, negru si rosu. La nuntile in aer liber sursa de inspiratie este natura cu motive florale, fluturi sau anotimpul în îngrijire sunt loc evenimentul. Preferat culorile sunt: ​​verde, albastru, aramiu sau pastelate. 

Pentru a fi nuntile in aer liber sunt cautati invitatiile pentru a motiva maritim

Pot fi sub forma unui mesaj în sticla sau accesorize cu scoici, stele de mare etc. Dezvoltați în epocile tehnologiei, GRAND MEDIA pentru clienți și site-uri de invitații. O astfel de invitatie iti va face ramane in mediul online toata viata. Mai mult, rudele și prietenii vor fi în curs de curent cu marele eveniment indiferent de locul unde se află. Nunta este un prilej de bucurie în viață noastra! Cu ajutorul invitațiilor de nunta, va fi de neuitat! Va asteptam cu drag ca impreuna sa bie suflet ideilor voastre!