Personalizează-ti propria invitatie pentru nuntă sau botez

Invitatii speciale pentru momente unice

Invitatii nunta personalizate

Unicitatea unei invitatii

Propunerea noastră

Nimic nu este mai frumos decât celebrarea iubirii voastre prin căsătorie. Invitațiile de nuntă sunt cele mai importante elemente ce țin de nuntă. Cu ajutorul lor, persoanele găsesc informații esențiale despre eveniment. Ce ați prefera? Una clasică, una de tip cutie, hand-made, personalizată pentru voi? În ziua de astăzi acestea se fac on-line. Suntem astfel mai atenți cu mediul și natura. Deci, nu mai suntem nevoiți să defrișăm suprafețe mari de păduri pentru realizarea pe hârtie invitațiilor. Suntem eco-friendly, îți propunem o altfel invitație, care iți va rămâne in mediul on-line toată viața. Toată lumea, rude, prieteni și colegi, vor fi la curent cu cele mai importante evenimente din viața ta. Te scutim de timpul pe care îl pierzi în trafic, astfel toți invitații sunt la un click distanță. Dacă ți-am trezit curiozitatea, click aici!

Nunta este primul eveniment important din viata de cuplu

Este acel moment in care viitorii miri dau frau liber imaginatiei, proiectandu-si senariul nuntii de vis. Atunci cand organizati nunta trebuie sa aveti in vedere anumite aspecte:locatia, muzica, fotograful, accesoriile pentru nunta etc. La capitolul accesorii pentru nunta intra si invitatiile de nunta. Invitatia de nunta este cea prin intermediul careia anunti marele eveniment. Dar invitatia de nunta nu este doar un simplu mesager, ea reflecta personalitatea mirilor si a evenimentului propriu-zis. De aceea, alegerea invitatiei de nunta nu e o treaba usoara. Desi exista o gama variata de modele pe piata, trebuie sa avem in vedere anumite aspecte.

Locatia si tematica evenimentului influenteaza modelului invitatiei

Ce fel de nunta preferati? O nunta clasica, eleganta intr-un restaurant sau ballroom? O nunta in aer liber, nonconformista? Sau o nunta rustica? Designul si accesoriile invitatiilor de nunta vor oferi indicii despre natura evenimentului: eleganta, rustica, nonconformista.

La GRAND MEDIA gasiti o gama variata de invitatii handmade

Acestea sunt lucrate manual si se pot personaliza in functie de tematica evenimentului si cromatica aleasa. In ultimul timp mirii se orienteaza catre invitatiile handmade, personalizate in functie de preferintele lor. Pentru nuntile elegante aleg invitatii din materiale de calitate, cu accesorii deosebite:perle, strass-uri, pene, dantela. Cromatica imbraca tonuri de alb, ivoire, crem, auriu, argintiu, lila, dar si culori tari: rosu, albastru, mov. Mirii moderni aleg invitatii in combinatii inedite:negru si auriu, maro si auriu, alb, negru si rosu. La nuntile in aer liber sursa de inspiratie este natura cu motive florale, fluturi sau anotimpul in care are loc evenimentul. Culorile preferate sunt: verde, albastru, aramiu sau culori pastelate. 

Pentru nuntile in aer liber sunt cautate invitatiile cu motiv maritim

Pot fi sub forma unui mesaj in sticla sau accesorizate cu scoici, stele de mare etc. Mirii nonconformisti prefera invitatiile haioase, cu imagini si texte ce exprima spiritul tanar si bucuria vietii. Deoarece traim in era tehnologiei, la GRAND MEDIA gasiti si invitatiile web. O astfel de invitatie iti va ramane in mediul online toata viata. Mai mult, rudele si prietenii vor fi la curent cu marele eveniment indiferent de locul unde se afla. Nunta este un prilej de bucurie in viata noastra! Cu ajutorul invitatiilor de nunta, va fi de neuitat! Va asteptam cu drag ca impreuna sa dam suflet ideilor voastre!