Contacteaza-ne

Contact pentru invitatii de nunta personalizate sau cabina foto. Înainte de a ne adresa întrebări despre anumite invitații nuntă sau botez te rugăm să ne transmiți modelul. La Grand Media culorile care îți plac în mod deosebit se pot convertii în invitații. Se pot combina mai multe culori și forme. Deci, prin urmare nu rămane decât să te gândești la ce îți dorești. Ai și o temă pentru evenimentul tău? Te rugăm să completezi formularul de contact mentionand și tematica evenimentului tau! Ceea ce ți-ai propus se poate realiza!

Asteptam un mesaj
pentru intrebari
suplimentare
ajutor &
suport

invitatii nunta sau botez

& cabina foto

După ce v-ați hotărât cu privire la modelul ales ne contactati telefonic sau pe mail.

Comanda minimă este de 30 bucăți.

Având în vedere faptul că invitațiile sunt create manual, acestea se pot realiza în culorile preferate.

Invitațiile sunt lucrate manual timpul de executie este de 7-10 zile lucrătoare de la data la care s-a dat bunul de execuție.(numar si complexitate)

Noi realizăm invitații atipice, acestea nu se livrează cu plic. Prețul plicurilor se va plăti separat. Acestea se pot realiza la cerere.

Da. Tipărirea este inclusă în preț doar pentru culoarea neagră.

Invitațiile sunt personalizate și create pentru fiecare client în parte, acestea nu pot fi returnate.

În urma solicitării dvs. a unei comenzi se emite o factură fiscală, care trebuie plătită prin bancă în termen de 24h. După confirmarea plății de către bancă începe realizarea comenzii.

Livrarea se face prin curier rapid sau predare personală în București. Transportul este suportat de client și se achită separat.